Over ons

Een gezond alternatief voor de supermarkt

Sinds 1999

Het beste & meest verse vlees voor je familie

Kom meer te weten over ons assortiment

Welkom bij Culinaire Slagerij Filip & Annemie! Wij zijn een slagerij met een eigen hertenboerderij. Ons vlees, waaronder hertenvlees, gevogelte, varkensvlees, rundvlees en lamsvlees, is afkomstig van dieren die duurzaam in de wei worden gehouden. Wij streven ernaar om u, onze klant, uitsluitend producten en klantenservice van de hoogste kwaliteit te bieden.

shade_5485

Feestje? Bestel online!

Krijg je volk over de vloer en heb je geen zin om zelf te koken? Neem dan eens een kijkje in onze online shop. Je vindt er zeker je gading in het ruime aanbod.

shade_5498
Onze EXPERTS

Team Slagerij

Ervaren en professioneel
shade_4783
Raw beef meat. Raw beef tenderloin steak on a cutting board with rosemary pepper salt in other positions.

Ons hertenvlees
op restaurant

Niet alleen de particuliere consument behoort tot ons vast cliënteel, ook heel wat restaurants uit de omgeving weten de weg naar ons te vinden, en dit omwille van de versheid en kwaliteit van het vlees. En niet in het minst uit liefde voor lokaal.

Zeker in de winterperiode staat ons hertenvlees bij meerdere restaurants op hun menukaart.

Hertenvlees van eigen boerderij!

Je kan onze prijslijst bekijken/downloaden/afdrukken via de knop hier onder.
Onze standaarden

Vertrouw het vlees dat je eet!

We brengen de slagerij terug naar zijn duurzame basis.

We stellen hoge eisen aan onze partners en leveranciers. Met partnerschappen die zijn gebaseerd op vertrouwen en respect, streven we naar de hoogste normen op het gebied van dierenwelzijn en richten we ons op het bieden van volledige traceerbaarheid en transparantie.

Onze partners richten zich op de gezondheid en het welzijn van hun dieren. Geen industriële praktijken, geen besloten ruimtes, geen bezuinigingen.
Onze partners richten zich op de gezondheid en het welzijn van hun dieren. Geen industriële praktijken, geen besloten ruimtes, geen bezuinigingen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.